Uw nieuwbouwwoning afbouwen?

B-STYLE ontwerpt, zoekt en vindt!

Gefeliciteerd! U bent de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning die binnenkort gebouwd wordt, of misschien al in aanbouw is.
Met uw aannemer overlegt u over de keuzes die gemaakt moeten worden, zodat bij sleuteloverdracht alles tip-top in orde is. Bij wie kunt u terecht voor inhoudelijk advies bij het maken van keuzes met betrekking tot de afbouw? Denk hierbij aan een keuken, een badkamer, een vloerafwerking, een wandafwerking, etc. B-STYLE is bij uitstek uw partner bij het nadenken hierover: al in een vroeg stadium wordt u terzijde gestaan bij het bepalen van een indeling van uw nieuwe woning. Op papier bepalen we de looplijnen, de beste positie van zithoek/tv, eethoek en keuken, maar ook hoe u de badkamer het beste kunt indelen. Door de ruime ervaring van B-style op nieuwbouw-gebied bent u verzekerd van de hulp van een ervaringsdeskundige. Zo voorkomt u dat belangrijke beslissingen te laat worden genomen of over de kop worden gezien of dat u opdracht geeft voor werk dat achteraf voor u weinig meerwaarde heeft.

Vindt u het prettig om een onafhankelijk professional in te zetten bij het bekijken van (meerwerk-)offertes van uw aannemer? Vindt u het een veilig idee dat u geadviseerd wordt bij het vinden van geschikte leveranciers voor de keuken/badkamer/vloer in uw nieuwbouw-woning? Het wordt allemaal voor u geregeld. Ook zorgen over de planning en technische details worden u vanzelfsprekend uit handen genomen. Een ontspannen voorbereiding en realisatie is ook voor u binnen handbereik!

Neem contact op en u weet al binnen één afspraak wat B-STYLE voor u kan betekenen.