Maak kennis met B-STYLE


Allereerst wil ik u bedanken voor uw bezoek aan de site van B-STYLE afbouwadvies. Graag wil ik deze gelegenheid aangrijpen om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Eeltje Bezemer, ik ben eigenaar van B-STYLE afbouwadvies.
Creatief, gedreven, flexibel, praktisch, een goede planner, behulpzaam en actief zijn woorden die mij goed omschrijven.
Naast mijn werk ben ik getrouwd en moeder van drie. Wij wonen in een eigengebouwd huis in een landelijke omgeving in Zuid-Gelderland. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met ontwerpen, hardlopen, lezen, vrijwilligerswerk en alles wat creativiteit vraagt.

In 1999 kreeg ik mijn eerste baan in een keukenbedrijf (na diverse stages in andere ontwerpende branches) en omdat ik meer mogelijkheden en vrijheid zocht, begon ik 15 jaar later met B-STYLE afbouwadvies. In de tussenliggende periode heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in de keuken-, sanitair- en tegelbranche en in de bouwsector. Van deze ervaringen en opgedane kennis maak ik nog dagelijks gebruik in mijn werk voor opdrachtgevers die vervangings-, renovatie- of (ver)bouwplannen willen realiseren.

In de praktijk houd ik me vaak bezig met de wensen van de opdrachtgevers. Het geeft mij veel energie om wensen te bespreken en hierbij een praktisch, origineel en passend ontwerp te maken. Details vindt ik belangrijk en ook voor de techniek van de ontwerpen heb ik grote belangstelling. De diversiteit van mijn opdrachten geven voldoening: het vervangen van een bestaande badkamer of keuken in een beperkte ruimte kan net zo uitdagend en inspirerend zijn als het afbouwen van een luxe nieuwbouw-villa. Beide projecten zijn wat mij betreft geslaagd wanneer de opdrachtgever enthousiast is over het realisatietraject en het eindresultaat. Wilt u meer weten over de projecten die ik al eerder mocht realiseren? Neem dan een kijkje bij B-STYLE projecten.

Bent u enthousiast geworden over mijn werkwijze en de mogelijkheden van B-STYLE afbouwadvies? Dan maak ik graag een afspraak met u, om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Tot ziens!