De kracht van B-STYLE

Wie is B-STYLE?
De drijvende kracht achter B-STYLE is Eeltje Bezemer. Zij staat u graag terzijde bij al uw renovaties, verbouwingen, vragen over keukens of sanitair en de afbouw van uw nieuwbouw-woning.
B-STYLE werkt onafhankelijk en is dus niet verbonden aan een leverancier.
B-STYLE is zelf geen leverancier of installateur. Wel is er ruime kennis van diverse bedrijven waarmee bij eerdere projecten is samengewerkt. Denk hierbij aan keuken/sanitair-leveranciers, loodgieters/elektriciens, stukadoors, aannemers, woningstoffeerders, schilders etc.

Waar werkt B-STYLE?
Het werkgebied van B-STYLE strekt zich uit van de Noordzeekust tot Arnhem.
De noordgrens ligt ter hoogte van IJmuiden en de zuidgrens ter hoogte van Eindhoven. Een (digitaal) adviesgesprek op afstand is uiteraard altijd mogelijk.

Hoe werkt B-STYLE?
U hebt belangstelling voor advies en/of begeleiding van B-STYLE. Wat kunt u eigenlijk verwachten als u contact opneemt?
Allereerst bespreken we (telefonisch) wat uw situatie is, wat uw plannen en wensen zijn.
U hoort dan ook direct wat B-STYLE voor u kan betekenen. Deze afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend.


Wanneer u kiest voor advies/begeleiding van B-STYLE, worden de afspraken over de gewenste werkzaamheden vastgelegd in een korte overzichtelijke overeenkomst. Alles wat voor u belangrijk is, komt hierin naar voren. Omdat elk advies/begeleidingsproject maatwerk is, zal elke overeenkomst een unieke inhoud hebben. De overeenkomst wordt vaak in de loop van het project nog aangepast/uitgebreid.


De eerste stap is het inventariseren van uw wensen met betrekking tot de verbouwing/ renovatie/ nieuwe woning die u voor ogen hebt. Ook de beschikbare ruimte, de begroting en technische mogelijkheden of beperkingen komen aan bod. Aan de hand van de informatie die is besproken tijdens de inventarisatie volgt stap 2. Dit kan zijn door het maken van een ontwerp, het schrijven van een advies of het zoeken naar benodigde partijen.


De offertes/opdrachten die betrokken partijen maken, worden (indien gewenst) gecontroleerd en op elkaar afgestemd. Ook is het mogelijk om de planning van uw project en controle met betrekking tot kwaliteit van het geleverde werk of de voortgang daarvan over te laten aan B-STYLE. En na voltooiing kan B-STYLE worden ingezet bij oplevering voor het bespreken van opleverpunten.


Als laatste is het moment aangebroken om na een ontspannen traject te gaan genieten van uw gerealiseerde wensen!


Voor wie is B-STYLE?


Iedereen kan bij B-STYLE terecht!
Elke vraag over keukens, sanitair, vloerafwerking, indeling van woonruimtes, (ver)bouwen en het afbouwen van (nieuwbouw-)woningen is welkom.


Als u zoekt naar volledige informatie, een praktisch, origineel ontwerp en zorgeloze realisatie,
bent u op zoek naar B-STYLE!