1 month ago

In een #badkamer is niet altijd voldoende ruimte voor een bad. Kies bij twijfel voor een bad met afgeronde hoek voor meer #loopruimte.

1 month ago

Bij een renovatie hoort ook schilderwerk. Zelfdoen? Dan hoort daar afplaktape bij. De lila-kleurige tape is ook na lange tijd nog probleemloos te verwijderen. Voor als 't toch iets langer duurt dan ... See more

1 month ago
Foto's uit het bericht van B-STYLE afbouwadvies

Wow... Wat een verschil is dit! Deze keuken is het resultaat van goed overleg en een #origineelontwerp
Ook op zoek naar zo'n vooruitgang? Ik help u graag!

2 months ago

Een vloer-renovatie is een flinke klus! Moet er vloerverwarming worden gelegd? Vraag om de slangen extra diep te laten infresen; de warmte wordt dan optimaal verdeeld. Vergeet u niet de vloer aan de ... See more

2 months ago

Echt een trend: marmer in de keuken of badkamer. Praktisch? Met de nieuwste imitatiematerialen wel! En ze zijn er in meerdere kleuren, dus keuze genoeg.

2 months ago
Foto's uit het bericht van B-STYLE afbouwadvies

Regelmatig hoor ik de vraag: hoe werkt dat nou, onafhankelijk advies?
Stap 1 is een eerste idee over de indeling krijgen. En natuurlijk valt er wat te kiezen!
#origineelontwerp

2 months ago

Gewoon... omdat het allemaal kan! Welke zou jij kiezen? #origineelontwerp #kleurbekennen

2 months ago

Industrieel is in. De nieuwste modellen kranen gaan zelfs nog een stapje verder: van industrieel naar constructief. #Evenwennen of #musthave... Wat vindt u?

2 months ago
Foto's uit het bericht van B-STYLE afbouwadvies

In #Gouda gerealiseerd: een #keuken-plus! De opdrachtgever maakte een gedurfde keuze, waardoor de keuken door de hele leefruimte aanwezig is. #origineelontwerp in opdracht van Woonstudio Joy.

2 months ago

Graag optimale voorlichting over uw nieuwe inbouwapparatuur? Veel merken hebben inmiddels een eigen showroom waar u terecht kunt voor informatie en zelfs een cursus.

« 2 of 4 »